Business Performance
Forretningsudvikling uden faste mål
er ressourcespild
 • Vil du med på en optur?

  ASCENDING er en rådgivningsvirksomhed, der arbejder med business performance. Det omfatter bl.a. optimering af drift, tilskudssøgning og forbedring af indtjeningsmuligheder. Ideer, projekter og forretningsstrategier omsættes til sund vækst så der opleves en opstigning til en mere attraktivt position.

  ASCENDINGs rådgivning rettes mod kundens værdi, og opgaver løses med forudaftalte priser.

 • Fast aftale, der virker

  Vi kalder det hverken bestyrelse eller advisory board, men det virker alligevel. Indsatsområder kan eksempelvis være vurdering af indtjeningen i projekter, styring af omkostningsstrukturerne og/eller forstærkning af virksomhedens evne til eksekvering af forbedringer og nye forretningsideer. 


  Typisk varer et forløb seks til 12 måneder. Ring og hør hvad du kan få ud af en sådan aftale for din virksomhed. 

 • Det siger kunderne:

  Ansvarsfuld og professionel projektledelse har været grundlaget for et meget tilfredsstillende samarbejde mellem Ascending ApS og os.

  Erik er meget professionel, og en meget kompetent sparringspartner til netop vores projekt. Arbejdet og møderne er udført med professionalisme. Linjerne er skarpe og tydelige…

  Det har været et rigtig godt og konstruktivt forløb, som forhåbentlig ikke er det sidste samarbejde vi har med Ascending ApS.